+358 50 352 2503 [email protected]

IHANA SUOMI

Kun rakastat suomea, opit sen.

Olet ehkä kuullut, että suomen kieli on yksi maailman vaikeimmista kielistä. Haluan näyttää sinulle suomen kielen toisen puolen.

Suomen kieli on erilainen kieli kuin suurin osa maailman kielistä. Erilainen ei kuitenkaan ole sama kuin vaikea. Autan sinua ymmärtämään, että suomen kieli on kuin matematiikka – kaunis ja looginen systeemi. Kun ymmärrät tämän, alat rakastaa sitä ja opit sen.

Paras tapa oppia kieli on rakastaa sitä. Siksi kielipalveluni nimi on Ihana suomi. Pian huomaat, että aluksi vaikea kieli muuttuukin ihanaksi kieleksi. Sinä opit! Me onnistumme yhdessä.

 

You after taming the Finnish language

Miksi Ihana suomi?

Aika on rahaa ja arki on kiireistä. Älä tuhlaa kallista aikaasi isossa ryhmässä, jossa opettajan täytyy huomioida 20 opiskelijan tarpeet ja kysymykset. Minulla on aikaa juuri sinulle ja kaikille kysymyksillesi. Kerro minulle, missä tarvitset apua tai mistä olet kiinnostunut suomen kielessä – keskitymme juuri siihen.

Missä tahansa

Verkko- ja yksityisopetuksen ansiosta voit opiskella suomea missä päin maailmaa tahansa.  Voit opiskella mukavasti kotona, meren rannalla tai lempipuistossasi. Unohda ruuhkat, kiire ja stressi. Erityisesti korona-aikana kotona opiskelu on järkevä ja turvallinen valinta. 

Kun sinulle parhaiten sopii

Kenties haluat opiskella aikaisin aamulla tai ehkä sinulle sopii paremmin myöhäinen ilta työ- tai opiskelupäivän jälkeen. Yksityisopettajan kanssa on helpompi löytää aika, joka sopii juuri sinulle. Opetan tiistaista lauantaihin klo 8.00 – 22.00 Suomen aikaa.