Ihana_suomi_valkoinen

Vill du knäcka koden till finska språket?

Känner du dig utanför eftersom du inte talar finska och det verkar svårt att lära sig finska? Låt mig berätta en hemlighet för dig: finska är inte ett svårt språk om du känner till nyckeln till att knäcka koden. Jag ger nyckeln till dig.

Jag heter Maiju. Jag undervisar upptagna specialsakkunniga online antingen som privatlektioner eller i små grupper.

Mina kurser är logiskt uppbyggda och framskrider tydligt. De är särskilt lämpade för kodare som har arbetat i Finland under en tid eller som just har kommit till Finland för att arbeta. Jag har också undervisat geologer och läkare med god framgång.

Med hjälp av min undervisning har mina kunder förstått logiken i det finska språket och fått mer mod att använda finska. Många av mina studerande har uppnått det betyg de siktade på i den allmänna språkexamen (YKI) eller språkexamen för statsförvaltningen (VKT) efter min coachning.

Finska är ett underbart språk när man väl kommer underfund med det. Vill du knäcka koden till finska språket?

"Maiju has given me the gift of seeing that there is a future for me as an integrated citizen of Suomi. Kiitos paljon, Maiju!"

- Salvador Esparza, CEO of Advocate Consulting Oy

"Samarbetet med Maiju var alltid smidigt och pålitligt och hon var alltid professionell. Jag kan varmt rekommendera Maijus språkkurser."

- Selja Saarialho
Business Area Lead, HY+ Ltd

"Våra utländska geologer har studerat finska med Maiju i ungefär ett och ett halvt år och gjort stora framsteg! Kollegorna säger att det som förbättrats mest är våra geologers muntliga språkkunskaper – och särskilt modet att använda sina kunskaper!"

- Hannamari Pietilä, Administration Manager, Latitude 66 Cobalt Oy

Bekanta dig med kurserna